Biztosan törölni akarja, a kiválasztott elemet?
Igen
Nem

Nyilatkozatok

Általános irányelvek

 

Köszöntő

Üdvözöljük az ekultura.hu internetes kulturális oldalon. Honlapunk 2003. november 17. óta működik, szerkesztőségünk jelenlegi postacíme: 1117 Budapest, Irinyi József u. 30. Az ekultura.hu használatával a felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

 

Az ekultura.hu használatával kapcsolatos irányelveink

Honlapunk bárki által díjmenetesen látogatható, de egyes anyagok teljes terjedelmükben csak regisztrált felhasználók számára elérhetőek. A regisztráció szintén díjmentes, és bármikor megszüntethető, minden lemondásra, megszüntetésre vonatkozó kérést az regisztracio (kukac) ekultura (pont) hu e-mail címre kérjük küldeni.

 

A használattal kapcsolatban a felhasználó megértette és elfogadja az alábbiakat:

1. Amennyiben regisztrálja magát a rendszeren, meg kell adnia nevét, egy érvényes e-mail címet, valamint választania kell egy jelszót.

2. A jelszó titokban tartásáért a felhasználó felel.

3. Az ekultura.hu-t haladéktalanul értesíti a felhasználónévvel történő minden jogosulatlan használatról.

 

A regisztrált felhasználók pár kivételtől eltekintve minden cikk végén megoszthatják másokkal véleményüket. A hozzászólások csak előzetes jóváhagyás után kerülnek fel az oldalra, a törvénysértő, személyeskedő, vallási/politikai meggyőződést sértő, reklámnak minősülő kommenteket külön értesítés nélkül töröljük.

Ugyancsak törlésre kerülnek minden további értesítés nélkül azon felhasználók, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek, különösen, ha a felhasználói nevük védjegyet, törvényt sért, vagy trágár kifejezés, reklám.

Amennyiben az ekultura.hu tényleges tudomást szerez kérdéses azonosító használatáról, jogosult a felhasználók hozzáférését az ellenőrzési folyamat lezárásáig korlátozni.

 

A felhasználó beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja a többi tag zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon nem regisztrált tagok személyiségi és egyéb jogainak megsértésére. Az ekultura.hu fenntartja a jogot, hogy törölje vagy korlátozza azokat a felhasználókat, akik másokat zaklatnak.

 

Minden a szolgáltatásból eredő jogvita, amelyet békés úton nem sikerül rendezni, a Pesti Központi Kerületi Bíróság vagy a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékessége alá tartozik, hatáskörtől függően.

 

Szerzői jogok

Az oldalon megjelent írások nem minden esetben tükrözik a szerkesztőség véleményét, viszont minden, az ekultura.hu-n található írásos anyag (a híreket leszámítva) szerzői jogvédelem alatt áll, másolásuk, közzétételük kizárólag a szerzők írásos engedélyével lehetséges.

 

Vásárlás

Az ekultura.hu oldalon egyes cikkeknél „Megrendelem” link/gomb található, melyek használatával a látogató egy másik honlapra kerül, ahol, amennyiben kedve tartja, megvásárolhatja az adott terméket. Ez azonban már teljesen független az ekultura.hu honlaptól, mivel kereskedelmi tevékenységet nem folytatunk, így az esetleges vásárlás során a felhasználó/vevő nem velünk, hanem általunk már kipróbált és megbízhatónak tartott cégekkel kerül üzleti kapcsolatba. Az esetleges károkért, reklamációért nem vállalunk felelősséget.

 

Adatkezelési irányelvek

Az ekultura.hu mindent megtesz partnerei és felhasználói személyes adatainak védelmében, az ilyen adatokat bizalmasan kezeljük.

 

Honlapunkon jelenleg kétféle adatgyűjtés folyik. Az első a nyereményjátékainkkal kapcsolatos, ennek adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60814/2012.

A második pedig a regisztrációval/hírlevélküldéssel kapcsolatos, ennek adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-61872/2013.

Az adatok megadása mindkét esetben önkéntes alapon történik, az így megadott személyes adatokat nem osztjuk meg senkivel (kivéve a törvényben előírt kötelező adatszolgáltatás eseteit). Amennyiben a regisztrált felhasználó töröltetni kívánja magát az adatbázisból, nincs más dolga, mint a regisztracio @ ekultura (pont) hu e-mail címre küld egy levelet, melyben jelzi ezirányú szándékát.

 

Vegyes irányelvek

Az ekultura.hu szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak a honlapon található adatok felhasználásából adódó esetleges károkért.

 • Keresés

 • Ajánlott szerzők

 • Napi évfordulók

 • Eseménynaptár

 • Magunkról

 • Legfrissebb anyagaink

  7 nap14 nap21 nap
 • Bejelentkezés

  Jelszó-emlékeztető


   Kérjük, adja meg felhasználónevét, majd ellenőrizze postafiókját!

  • Felhasználónév:
  •  

  Regisztráció

  • Név:
  • E-mail:
  • Felhasználónév:
  • A felhasználónév ékezetes betűt vagy különleges karaktert nem tartalmazhat!
  • Jelszó:
  • Jelszó megismétlése:
  • Kedvenc szerző:
  • Kedvenc műfaj:
  •  
  •  
  A regisztráció egyben feliratkozást jelent a hírlevélre!