Főkép

Ahogy már megszokhattuk a Budapest Park és a New Beat jövőre is igyekszik minden műfaj rajongójának örömet szerezni, ezúttal a metál szerelmeseinek hozunk jó híreket: 2018. június 18-án a walesi metalcore formáció, a Bullet For My Valentine koncertezik nálunk, partnerük pedig az Asking Alexandria lesz.

A metalcore színtér két súlyos szereplője – és még további be nem jelentett vendégek – már biztosan borzolják majd a hajakat jövő nyáron. A Bullet For My Valentine még sosem volt headliner koncerten nálunk, utoljára 2016-ban jártak nálunk a Sziget Fesztiválon, nem sokkal legutóbbi lemezük a Venom megjelenése után, de Matt Tuck frontember egy korábbi Twitter üzenetéből következtetve az sem kizárt, hogy hozzánk már friss anyaggal érkeznek. A walesi banda a kétezres évek egyik legmeghatározóbb metál zenekarává vált, több millió eladott lemezzel és óriási rajongói bázissal nemcsak Európában, de Észak-Amerikában és Japánban is. Zenéjük az agresszív riffek, fejletépő zúzás és szenvedélyes dallamok elegye, virtuóz játékkal megfejelve.

A Bullet For My Valentine mellett ráadásul a New Beat visszahozza nekünk az Asking Alexandriát is, akik idén tavasszal adtak telt házas bulit az Akváriumban. A brit metalcore csapat még az áthatolhatatlannak tűnő mainstream média falait is át tudta törni kőkemény muzsikájával. A zenekar életében 2015 komoly változást jelentett, amikor is Danny Worsnop kilépett a bandából, akinek Denis Stoff vette át a helyét, és vele rögzítették The Black című lemezüket is, míg végül 2016 végén Danny vissza nem tért banda társaihoz és barátaihoz. A csapat ráadásul hamarosan új lemezzel is jelentkezik, így június 18-án a Budapest Parkban már az új Asking Alexandria számokra is tombolhatunk.
 
Bullet For My Valentine
Asking Alexandria
Budapest Park (1095 Budapest, Soroksári út 60.)
2018. június 18.

Forrás és további infó:
http://www.budapestpark.hu/event/bulletformyvalentine-askingalexandria-20180618
https://www.facebook.com/events/137469203638615/