Főkép

A jubileumi Fishing rengeteg új programmal készül a fesztivál területén kívül is. A fesztiválbérletek már elkeltek, egy-egy napra lehet még jegyet venni, valamint a külső helyszínekre, így a Fonó Zeneudvarba is VAN MÉG JEGY! Ezért ha a Fishing és a Fonós hangulatból szeretnél meríteni, hamar vegyél belépőt, mert fogynak!

 

A Fonó örömmel tett eleget a Fishing meghívásának és válogatott nép- és világzenei programmal lesz jelen az Orfű központjában elhelyezkedő Medvehagyma Ház két új színpadán, festői környezetben: a tó vizére épített stégen játszanak majd a zenekarok. Koncertek és mindennap táncház, valamint folkkocsma és szabadegyetem várja a közönséget. A programok délután 5-től kezdődnek és kb. éjjel 1-ig tartanak majd. A táncházba azokat is várjuk, akik nem ismerik még a táncokat, hiszen két remek tánctanárunk oktat kezdőtől a haladó szintig mindennap.

 

Fellép a Canarro, a Jamese, a Meszecsinka, a Presence Live Act, koncertet ad a Dresch Vonós Quartet, a Góbé, a Buda Folk Band és a Cimbaliband, de itt lesz az Ürmös Család és Szalonna, a Karaván Família, a Berecz család és az Ádám István Emlékzenekar is.

Folkkocsmát és éjszakai táncházat muzsikál a Poros, a Csángálló, a Magos és a Babra. Késő esti koncertje lesz a Zoordnak, Lajkó Félixnek, aki a triójával érkezik, a Parno Graszt muzsikál egy bulit és Kollár-Klemencz László is bevon minket a Rengetegbe.

A szabadegyetem délutáni beszélgetései a Philidor-FolkEmbassy szervezésében valósulnak meg jeles meghívott vendégekkel.

A Medvehagyma Ház 10-15 perces sétatávra fekszik a fesztivál központi helyszínétől.

 

A Fonó Zeneudvar programjain Fishinges kiegészítő kedvezményes napijeggyel vagy külön megvásárolt, minden külső helyszínre érvényes kombinált napijeggyel lehet részt venni.

 

Jegyek a Tixánál kaphatók, valamint a Fishing weboldalán itt: http://www.fishingonorfu.hu/

SZÉP kártyával is lehet fizetni.

Kedvezményes napijegy - csak aznap érvényes Fishinges belépővel (bérlettel vagy napijeggyel) jogosít belépésre! 1000 FT

Kombinált napijegy: külsősök számára, tehát azoknak, akik NEM rendelkeznek érvényes Fishinges bérlettel vagy napijeggyel. A jegy a Fonó Zeneudvar és a FOO Színházkert minden aznapi programjára érvényes. 3000 Ft

 

Forrás és további infó:

Fonó

Fishing on Orfű