Főkép

Múlt századvégi varázslattal érkezik Budapestre a világhírű Scott Bradlee`s Postmodern Jukebox. 2017. március 27-én a Papp László Budapest Sportarénában nagyszabású koncert várható. Az európai turné 2017. február 27-én kezdődik az Egyesült Királyságban.

 

2016-ban megrendezett sikeres és fantasztikus előadásokat követve, új turnéja során 2017-ben közkívánatra visszatér Budapestre a Scott Bradlee`s Postmodern Jukebox. 75 európai városban már teltházas koncert van mögöttük és a közeljövőben vár rájuk 16 város Ausztráliában, Új-Zélandon, és további 45 észak-amerikai helyszín is. Budapesten március 27-én a Papp László Budapest Sportarénába lépnek fel.

 

Az előadás egyedülálló, nem csak zenei, hanem tapasztalati élményt is nyújt. A Scott Bradlee`s Postmodern Jukebox-ban játszó tehetséges zenészek és énekesek újragondolt egyedi stílusban adják elő dalaikat, érintve 1920-as évek swing-klasszikusait.  A zseniális zenei feldolgozásokat, videókat Scott Bradlee rendezi, a YouTube videóik vírusként terjednek az interneten, rövid időn belül rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Több mint 500 millióan nézik és hallgatják őket és több mint 2 millióan iratkoztak fel eddig YouTube csatornáikra.

 

Kiemelkedő nézettségű a Postmodern Jukebox, Miley Cyrus’ „We Can’t Stop” dala, melyet doo-wop stílusba dolgozták fel és több mint 15,8 millióan láttak, továbbá a Creep nevű dal, melyet 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta a People magazin. A Multi-Grammy díjas Lorde énekes kedvence a „Royals”, amit 15.9 millióan hallgattak meg.

 

Scott Bradlee kreativitásának nincs határa, ő az, aki, mindet kitalál, ő az, aki ennyire sikeressé tette ezt a zenei irányzatot, a dalokat, koncerteket, videókat. (Melyeket a nappalijában készít… minden héten egy új videót). Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox új látásmódot, új keretet ad a közönségnek és ezáltal új életet kapnak a dalok.

 

Újságokban, Tv műsorokban, Rádiókban elismerik, díjazzák és követik a munkásságukat, sikert sikerre halmoznak. A Postmodern Jukebox elmossa a generációk közötti zenei határokat. A Posztmodern stílusa betöm minden rést, és élő show-ja semmihez sem hasonlítható, igazi ínyenc a rajongók számára.

 

A Postmodern Jukebox nem egy zenekar, hanem inkább egy életérzés. Scott Bradlee rendezése alatt jelenleg több mint 70 művész számolható, van köztük már híres és van pályakezdő tehetség, akik cserélődnek az előadások alatt és a helyszínek között, ezzel hozva létre egészen lélegzetelállító egyedi műsort.

 

A szervezők küldetése, hogy néhány órára kiszakítsák a nézőt a valóságból, hogy A nagy Gatsby húszas évekbeli álom estélyeihez vagy Sinatra legendás szilveszteri mulatságaihoz hasonló élményben legyen részük. Nincs még egy olyan előadás, ahol ennyi mindent megtapasztalhatnak egyetlen este alatt.

 

Postmodern Jukebox

Papp László Budapest Sportaréna

2017. március 27.

 

Forrás: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/scott-bradlees-postmodern-jukebox-budapest-papp-laszlo-sportarena-443328/event.html